Την δική τους επανεμφάνιση με δυναμικό τρόπο θέλουν να κάνουν οι φίλοι της ομάδας και για αυτό τον λόγο ετοιμάζουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα ενόψει της πρεμιέρας με τον Άρη. Στην ΑΕΛ περιμένουν αρκετό κόσμο και η Ανατολική αναμένεται να ζήσει σπουδαίες στιγμές και πάλι σε μια πιο μόνιμη βάση πλέον. Μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πάνω από 4000 «Λέοντες» που αναμένεται να δώσουν το παρών τους την Κυριακή.
Η εξαιρετική κίνηση στα διαρκείας αλλά και η δίψα που υπάρχει για επιστροφή στα γήπεδα από τους οργανωμένους, μετά από τέσσερα χρόνια, προϋποθέτουν μια γεμάτη κερκίδα την Κυριακή. Η ΑΕΛ θα έχει τουλάχιστον 4600 εισιτήρια στην διάθεση της, αριθμός που καλύπτεται από τα season ticketsκαι μόνο. Την Πέμπτη (25/8) το απόγευμα θα βγει (λογικά) η ανακοίνωση  για το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια καθώς οι γαλαζοκίτρινοι είναι τυπικά φιλοξενούμενοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα την πρώτη μέρα.
Στα αγωνιστικά ο Τσέποβιτς φέρεται να γίνεται διαθέσιμος για τον Ζορζέ Σίλας και να προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον Άρη, με τους Κασάνικλιτς, Μεντόγιεβιτς και Νεοφύτου να είναι εκτός.

Αριστείδου Μιχαήλ