Έξι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής της Ανόρθωσης από το τελευταίο φιλικό με την Ραντόμιακ. Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο, Ράντονιτς, Χριστοφή, Αντωνιάδη, Αμπαρτζουμιάν και Σάμπο.
Οι πέντε πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αυτός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό που βγαίνει από τις τάξεις στης ομάδας της Αμμοχώστου είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για κανέναν από τους προαναφερθέντες κι ότι σταδιακά θα αρχίσουν να επανέρχονται σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.
Ο Ράντονιτς ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τους τους υπόλοιπους, καθώς δεν βρίσκεται και στο ίδιο επίπεδο… Ο Σάμπο έμεινε εκτός καθώς μετράει λίγες προπονήσεις και λόγω ανετοιμότητας ο Μίλανιτς προτίμησε να τον αφήσει έξω. Όσον αφορά τον Χαρογιάν που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τη Ραντόμιακ, το πρόβλημά του δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό.
Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις, οι οποίες πλέον θα συνεχιστούν επί κυπριακού εδάφους και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή από την Πολωνία, με αντίπαλο τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανδρέας Βεντούρης