Ο Λουίς Σουάρες επέλεξε να επιστρέψει στην Ουρουγουάη και τη Νασιονάλ, την ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ξέχασε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα (οι δύο παίκτες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εκτός αγωνιστικού χώρου) και του έστειλε μήνυμα στήριξης στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αν και δεν ήταν η καλύτερη επιλογή ως οπαδός της Νιούελς Ολντ Μπόις.

 

«Γεια σου φίλε μου, είσαι ήδη εκεί και ήθελα να σου ευχηθώ τα καλύτερα σε αυτή τη φάση, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είσαι εκεί στη Νασιονάλ, να επιστρέψεις στο σπίτι σου και να ζήσεις στη χώρα σου μετά από τόσο καιρό, για να προετοιμαστείς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι πολύ κοντά.

Σου εύχομαι τα καλύτερα, θα σε ακολουθώ από εδώ. ξέρεις ότι οι οπαδοί της Νιούελς δεν έχουν καλές αναμνήσεις με τη Νασιονάλ, αλλά ξέρεις ότι θα κάνω τα πάντα για σένα. Όχι, ψέματα (γέλια). Σου εύχομαι τα καλύτερα, σε αγαπώ πολύ και σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ελπίζω να τα πούμε σύντομα», ανέφερε ο Μέσι στο μήνυμά του.