Για την ήττα από τον Άρη, τη συνέχεια και την ενίσχυση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.
Για την ήττα και την εμφάνιση: «Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες. Το ξέραμε ότι δεν θα ήμασταν έτοιμοι αλλά δεν περιμέναμε αυτή την απογοητευτική εμφάνιση. Αναμέναμε καλύτερη εικόνα. Το μόνο πράγμα που θύμιζε πραγματικά ΑΕΛ ήταν ο κόσμος. Να είναι σίγουρος ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει. Πιστεύουμε στην ομάδα, έγινε καλή δουλειά στον προγραμματισμό και στην προετοιμασία. Θα φανεί αυτή η δουλειά. Περιμένουμε ότι θα βγει ο καλός της εαυτός. Υποσχόμαστε μόνο σκληρή δουλειά. Είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας να βγάλει η ομάδα το καλό της πρόσωπο».
Για την κατάσταση του γηπέδου στο Τσίρειο: «Δεν ξέρω ποια λέξη να χρησιμοποιήσω για το Τσίρειο! Δεν έχω ξαναδεί σε τέτοια κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πάρα πολύ κακή. Ελπίζω ότι θα είναι βελτιωμένη αυτή τη βδομάδα. Όταν υπάρχουν συναυλίες στο Τσίρειο, η ασφάλεια στις εξέδρες είναι μια χαρά αλλά όταν έχουμε παιχνίδια υπάρχει πρόβλημα…».
Για τα αγωνιστικά ενόψει ΕΝΠ: «Μεντόγεβιτς και Νεοφύτου είναι εκτός, υπάρχει αμφιβολία για Κασανίκλιτς ο οποίος έκανε τρέξιμο, ελπίζουμε ότι θα προλάβει».
Για την ενίσχυση: «Ο Μαρόσα συνεχίζει στην Πολωνία, όπως έγινε γνωστό χθες. Έχουμε δύο διαθέσιμες θέσεις στον κατάλογο Α, γίνονται διεργασίες για περαιτέρω ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».