Για την ισοπαλία με τη Δόξα στην πρεμιέρα και τη συνέχεια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το 0-0: «Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με πέρυσι, αλλά η εικόνα ήταν διαφορετική. Πέρυσι ήταν ένα καλοκαίρι σαρωτικών αλλαγών και είχαμε συνέχεια μετά τον αγώνα. Τότε κάναμε και διορθωτικές κινήσεις. Φέτος ήρθε το 0-0, είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη, προερχόμενοι από ένα απαιτητικό διάστημα που έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η προσαρμογή στις απαιτήσεις ενός αγώνα στην Κύπρο μετά από ένα ευρωπαϊκό. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους. Είναι ακόμη η αρχή. Σήμερα θα πάρουμε ανάσες και από αύριο θα συνεχίσουμε, από το Σάββατο αρχίζει ένας αγωνιστικός… γολγοθάς».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, τους περιμένουμε να μας βοηθήσει και στη Λευκωσία. Το καλύτερο παράδειγμα είναι αυτό των προκριματικών με το γεμάτο γήπεδο. Υπάρχει πολύς δρόμος, δεν χρειάζεται μηδενισμός επειδή ήρθε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για το ενδεχόμενο επιπλέον ενίσχυσης: «Έχουμε πει πολλές φορές το τι ισχύει για τα μεταγραφικά. Ακόμη και ο προπονητής χθες, αλλά κι ο πρόεδρος. Όπως είχαμε στα πλάνα μας τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχουμε ολοκληρώσει. Απομένουν δύο μέρες…».