Ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη για τον επαναληπτικό με την Γάνδη την Πέμπτη στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Europa League.

«Περιμένουμε με ενθουσιασμό τον αγώνα. Ο ρόλος του κόσμου θα είναι σημαντικός, ειδικά στις δύσκολες στιγμές» είπε αρχικά.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλάζει τα πλάνα σας; «Όχι, προσεγγίζουμε το παιχνίδι λες και είναι 0-0 και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα μείνουμε πίσω. Ειδικά όταν η Γάνδη θα έχει τη μπάλα θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας».

Για την εμφάνιση στο Βέλγιο και ενόψει της ρεβάνς: «Η σταθερότητα είναι το κλειδί. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο. Οι Κυπριακές ομάδες δυσκολεύονται να είναι σταθερές στην Ευρώπη. Το είπαμε και στους παίκτες αυτό, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο. Οι παίκτες είναι έτοιμοι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Φαμπιάνο αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να προπονηθεί. Ο Μίλετιτς είχε ένα μικρό πρόβλημα αλλά είναι εντάξει».

Για την μεταγραφή του Κασάμα: «Είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή ενέργεια. Οι παίκτες που έχουμε στο κέντρο έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Χειρίζεται καλά τη μπάλα, είναι παίκτης box to box. Τον παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό. Πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή».