Η επόμενη μέρα της βαριάς ήττας από την Μακάμπι Χάιφα σαφέστατα δεν είναι και η καλύτερη στον Απόλλωνα.
Από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν η ομάδα έδειξε ανετοιμότητα και αδυναμίες στο ρόστερ.
Το πρώτο λίγο-πολύ είναι φυσιολογικό τέτοια εποχή (δεν δικαιολογείται η ανετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα) και διορθώνεται αλλά το δεύτερο θα χρειαστεί σωστές επιλογές και χρήμα.
Αναφερόμαστε βέβαια στην επιπλέον ενίσχυση η οποία από το βράδι της Τετάρτης έπεσε γερά στο τραπέζι, με τους Τσόρνιγκερ και Κονναφή να αξιολογούν τα δεδομένα και τον Κίρζη ο οποίος απογοητεύτηκε με αυτά που είδε, να είναι έτοιμος να ρίξει επιπλέον χρήμα.
Άργησαν και χάθηκε η ευκαιρία για το όνειρο του Champions League, ο κόσμος έχει δίκαιο να «διαμαρτύρεται» αλλά δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια επειδή χάθηκε το Champions League. Το ματς με την Μακάμπι στο «Σαμί Οφέρ»… τους άνοιξε τα μάτια.
Εύκολο δεν είναι καθώς υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θα πρέπει να φύγουν αρκετοί για να έρθουν άλλοι.
Αυτό συνεπάγεται με επιπλέον σημαντικό κονδύλι τόσο για αποδεσμεύσεις (που θα πρέπει να γίνουν) όσο και για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής.
Η ομάδα προγραμματισμού έχει μπροστά της τρεις εβδομάδες για να αλλάξει αυτά που πρέπει να αλλάξει για να διορθωθεί ότι διορθώνεται ενόψει πρωταθλήματος… και αν προλάβουν και ενόψει Europa League μιας και οι ομίλοι του Conference είναι εξασφαλισμένοι.

Χρίστος Χρίστου