Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ. Κόντρα στην πιο έμπειρη και πιο ποιοτική (τουλάχιστον στα χαρτιά) ομάδα της Παρτίζαν, οι «κιτρινοπράσινοι» πήραν τη νίκη με 2-1 που τους δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού του Βελιγραδίου.
Η πρώτη φετινή ΑΕΚ ήρθε με ανατροπή στο σκορ. Το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Όλτρα έφερε τα κάτω πάνω χωρίς να φτάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Ο Ισπανός τεχνικός το ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας, όμως η… δουλειά έγινε από τις δύο στημένες φάσεις.
Όλοι αντιλαμβάνονται, πως το έργο της ΑΕΚ παραμένει δύσκολο. Η Παρτίζαν στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και αυτό θα πρέπει να ηχεί σαν καμπανάκι.
Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι θα πάει στο ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο), έχοντας καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Ο κορμός στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο ίδιος, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έρχονται από τον πάγκο, για να προσφέρουν.
Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά και στον κόσμο, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος, δίπλα στην ομάδα. Όσοι ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Βελιγράδι, αλλά και όλοι οι φίλοι της ομάδας, ευελπιστούν για την πρόκριση που θα εξασφαλίζουν πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που σημαίνει ότι θα σφραγιστεί η παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

 Ανδρέας Ανδρέου