Οι Παριζιάνοι τα άλλαξαν όλα με προπονητή και αθλητικό διευθυντή, και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Αλλά και με νέους αυστηρούς κανόνες και πολλά μέτρα…
Εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι, για τον πάγκο της Παρί, αλλά με την μία μπήκε στα πολύ βαθιά. Και έδειξε πως δεν υπολογίζει ντίβες και ονόματα.
Αλλά φαίνεται δεν υπολόγισε ότι τα πρώην φιλαράκια Νειμάρ και Εμπαπέ δεν είναι στα πολύ καλά τους τελευταία και τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι. Οι Παριζιάνοι τα άλλαξαν όλα με προπονητή και αθλητικό διευθυντή, και με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Αλλά και με νέους αυστηρούς κανόνες και πολλά μέτρα… Ο Γκαλτιέ προσπαθεί να βάλει τους δικούς του κανόνες για να λύσει με αυτόν τον τρόπο πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια.
Όπως αναφέρει το RMC Sport, ολόκληρη η ομάδα μοιράζεται την αυστηρότητα που έχει επιβάλει με την υποστήριξη του Λουίς Κάμπος. Σύμφωνος με τις αποφάσεις είναι και ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί. «Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν συμφωνούν, είναι ελεύθεροι να φύγουν» είπε ο ιδιοκτήτης.

Οι νέοι κανόνες της ομαδικής ζωής
Οι αφίξεις στο προπονητικό κέντρο θα είναι μεταξύ 8:30 και 8:45.
Οι παίκτες που θα είναι αργοπορημένοι θα γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους. Δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε ατομική προπόνηση.
Τα υποχρεωτικά πρωινά και μεσημεριανά γεύματα πρέπει να γίνονται χωρίς κινητά τηλέφωνα.
Αυστηρός έλεγχος και για τα νυχτοπερπατήματα. «Πρέπει να πειθαρχείτε εντός και εκτός γηπέδου» είπε ο νέος τεχνικός αλλά δεν μένει μόνο στην “επαγγελματική” νοοτροπία των παιχτών.
Η απαγόρευση νυχτερινών εξόδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe, ο Λουίς Κάμπος έβαλε μάλιστα έμπιστους ανθρώπους του για να μπορεί άνα πάσα ώρα και στιγμή να ξέρει που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ντετέκτιβ που θα χρεωθούν αυτό το έργο και θα δίνουν αναφορά απευθείας στον Κάμπος. «Αν υπάρχουν παίκτες που ξεφεύγουν από τα όρια, θα απολυθούν. Κανένας παίκτης δεν θα είναι πάνω από την ομάδα» δήλωσε ο Γκαλτιέ. Μέχρι στιγμής, κανένας παίκτης της Παρί δεν έχει αντιδράσει σε αυτά τα μέτρα. Το ερώτημα είναι, πως θα αντιδράσουν στις πρώτες μεγάλες καμπάνες.