Για τις διπλές αναμετρήσεις για το Champions League και όχι μόνο, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95. ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ήταν το πιο δύσκολο ζευγάρια της κλήρωσης. Ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες και έδειξε περισσότερη ετοιμότητα η Μακάμπι. Δίκαια προκρίθηκαν οι Ισραηλινοί, μας ξάφνιασε όλους ο Ολυμπιακός. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Μακάμπι αλλά ο Απόλλωνας και στο παρελθόν μέτρησε δυνάμεις με πολύ μεγάλους αντιπάλους και αυτό θα κάνουμε και στο πρώτο παιχνίδι στην Χάιφα την ερχόμενη Τετάρτη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μιλάμε για μια ομάδα με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό, είναι η νέα δύναμη στο Ιρσαηλ, έφτιαξαν ένα γήπεδο πολλών εκατομμύριών, έκαναν μεταγραφή δύο εκατομμυρίων και είναι η ομάδα που δεν είναι κοντά στα οικονομικά μεγέθη του Απόλλωνα αλλά είδαμε πολλά ζευγάρια στα οποία πέρασε το αουτσάιντερ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος εκτός έδρας αλλά έχουμε 90 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης μας στην Λευκωσία»

*«Εμείς θα πάμε με όσους είναι ετοιμοπόλεμοι και με ποδοσφαιριστές που δούλεψαν αρκετά σκληρά στην προετοιμασία. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που είναι στον κατάλογο»

*«Η μεταγραφική περίοδος εκπνέει στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε θα δώσουμε κάποια επίσημα παιχνίδια και θα είναι δείγμα αν θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας».