Φόβητρο δεν είναι σε καμιά περίπτωση η Μπότεβ Πλόβντιβ αλλά είναι πλέον ένα πληγωμένο… θηρίο μετά και τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Πλέον το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ το βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της Μπότεβ σαν μια ευκαιρία για να κλείσουν στόματα και αυτός είναι και ο μεγαλύτερος… προβληματισμός για την ώρα στους γαλαζοκίτρινους.
Συν τοις άλλοις εκεί που η προπώληση ενόψει και του πρώτου αγώνα δεν πήγαινε και τόσο καλά, ο κόσμος πείσμωσε και (όπως όλα δείχνουν) θα βρίσκεται στο γήπεδο. Αυτό απορρέει και από το μήνυμα των οργανωμένων της Μπότεβ ότι… αυτή την φορά θα παίξουν μπάλα (και) αυτοί.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές τη Βουλγάρικης ομάδας που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής όπως ο Τόκου που είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής αλλά και ο Σέκουλιτς που παρά την ήττα από την Βράτσα έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Κροάτης μπήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ, με τον κόσμο να ζητά από τον προπονητή να τον έχει βασικό την Τετάρτη και να αφήσει εκτός 11άδας τον Μπαροάν.

Χρίστος Χρίστου