Στην απαγόρευση εισόδου ενός θεατή στο γήπεδο, έπειτα από τον ναζιστικό χαιρετισμό που αυτός έκανε στην διάρκεια του φιλικού αγώνα της Ρέιντζερς με την Γουέστ Χαμ προχώρησε η διοίκηση των «Τζερς».
Από ένα αρνητικό περιστατικό σημαδεύτηκε το φιλικό που έγινε ανάμεσα στην Ρέιντζερς και στην Γουέστ Χαμ στο «Άιμπροξ». Αυτό δεν ήταν άλλο από τον ναζιστικό χαιρετισμό ενός άντρα, ο οποίος βρισκόταν ως θεατής στις κερκίδες. Η κίνηση αυτή έχει κάνει τον κόσμο στο Ηνωμένο Βασίλειο να ανησυχεί για τα συνεχόμενα ρατσιστικά επεισόδια, τα οποία γίνονται στα γήπεδα τόσο της Σκωτίας, όσο και της Αγγλίας.
Έπειτα από το περιστατικό αυτό, οι ιθύνοντες των «Τζερς» αποφάσισαν να απαγορεύσουν στον συγκεκριμένο άνθρωπο για πάντα την είσοδο του στο γήπεδο της ομάδας.  Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του «Άιμπροξ», που είδε στις κάμερες το συγκεκριμένο περιστατικό, ο δράστης φορούσε φανέλα άλλης ομάδας.
Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι «καταδικάζουμε τις αποτρόπαιες ενέργειες αυτού του ατόμου που δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτο στο γήπεδό μας».