Ο Ντινιέ Λαμκέ Ζε, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, και έρχεται με υψηλές παραστάσεις, και σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) για να προσθέσει ποιότητα και να κάνει τη… διαφορά στους πράσινους.
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, τον Ιανουάριο του 2021 «έπαιξε» έντονα να βάλει ξανά τριφύλλι, όμως του Παναθηναϊκού, κάτι που εν τέλει δεν έγινε. Η Ελλαδική ομάδα ήθελε πάρα πολύ τον Ζε, ο οποίος με τη σειρά του πίεζε την Αντβέρπ να τον αφήσει να φύγει ως δανεικός, όμως η Βέλγοι ήταν αντίθετοι και συζητούσαν μόνο για πώληση. Τότε ήταν που ο ποδοσφαιριστής άρχισε τις… τρέλες πράγματα με σκοπό να των διώξουν.
Ο Καμερουνέζος, εμφανίστηκε στην προπόνηση της Αντβέρπ με φανέλα της… μισητής αντιπάλου Άντερλεχτ (!), οι σεκιούριτι δεν τον άφησαν να μπει μέσα και αυτός τραβούσε την πόρτα για να ανοίξει! Λίγο αργότερα ανάρτησε φωτογραφία στα ΜΚΔ από τα αποδυτήρια που έγραφε «Εδώ είναι του Ζε»!

Τότε μπήκε στην εξίσωση και η… Αστυνομία, ζητώντας από τον Ζε να ηρεμήσει, να μην παρατραβά τα πράγματα, ενώ σύμφωνα με ΜΜΕ του Βελγίου, οπαδοί της Αντβέρπ, ήθελαν να βλάψουν τον Καμερουνέζο.

Θράσος Δημητρίου