Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους πρωταθλητές στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Πώς πάει η προετοιμασία: «Μια χαρά η προετοιμασία. Είχαμε ένα δύο απρόοπτα. Κυρίως με τον Αλεσάμι και ευτυχώς θα απέφυγε τα χειρότερα. Ο Ζράντι κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Μαλεκκίδης κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης».
Για τον Ματιέ Πέιμπερνς: «Προπονήθηκε κανονικά χθες. Είναι παλικάρι με πολλές υψηλές παραστάσεις. Θα πάρει συμμετοχή στο φιλικό με την Τορίνο. Και εμπειρία έχει και ταχύτητα. Είναι πιο μπροστά. Έκανε την προετοιμασία του στην Ισπανία. Θα είναι στα πρώτα ευρωπαϊκά φιλικά. Εκεί υπάρχει και ο Βουκασίν που δείχνει αναγεννημένος και τον θεωρούμε νέα μεταγραφή».
Για το Ολυμπιακός– Μακάμπι Χάιφα: «Πήραμε το πιο δύσκολο ζευγάρι από τα έξι. Θα είναι δύσκολο για εμάς όποια ομάδα και αν περάσει. Ομάδες που επένδυσαν εκατομμύρια και φέτος. Θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο σοβαρή ομάδα και οι πιθανότητες είναι συντριπτικά κατά της ομάδας. Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα όμως. Θα παλέψουμε όπως κάναμε πάντα. Σίγουρα δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι».
Αν είναι σίγουρο πως το ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο θα γίνει στις 3 Αυγούστου: «Νομίζω πως ναι. Απλά ο Ολυμπιακός δήλωσε την αναμέτρηση 22:00 το ματς και η Μακάμπι Χάιφα στις 20:00».
Για τις μεταγραφές: «Προχωρήσαμε σε μεταγραφές που έκρινε πως ο κ. Τσόρνιγκερ πως χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ο Βα για τα άκρα τις επίθεσης, ο Σαχάρ είναι έτοιμος παίκτης για τη μεσαία γραμμή. Πήραμε τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, τον Καμπράλ. Τον μόνο που δεν έχω δει είναι ο Μπα. Είναι πιο πλήρης η ομάδα μας φέτος σχετικά με πέρσι. Αν προκύψει το οτιδήποτε θα προχωρήσει ο Απόλλων σε άλλη μεταγραφή για να είναι η ομάδα μας ισχυρή».
Για τις αποχωρήσεις: «Αυτά είναι θέματα που χειρίζεται ο κ. Τσόρνιγκερ με τη διοίκηση. Κάποιοι ίσως αποχωρήσουν μετά το τέλος της προετοιμασίας, κάποιοι ίσως μείνουν μαζί μας για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και αποχωρήσουν αργότερα. Κάποιοι είναι σε συνομιλίες με κάποιες άλλες ομάδες».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πάμε για τις 6 χιλιάδες. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα το πετύχουμε. Είναι απίστευτη η στήριξη. Ο κόσμος του Απόλλων έδωσε απαντήσεις».
Για την αύξηση των ξένων-κοινοτικών σε 17: «Γίνεται μια διαδικασία αλλά είναι πολύ πρώιμο. Αν υπάρξει οτιδήποτε θα επανέλθουμε. Αυτό από το οποίο ενημερώνομαι είναι ότι πρέπει να υπάρχει πλειοψηφία για να περάσει».