Ο κύκλος του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με τον Πορτογάλο προπονητή να είναι… φευγάτος μετά το κάζο ενάντια στη Μακάμπι Χάιφα.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε στου Ρέντη την Πέμπτη (28/07) για να μεταφέρει στον εδώ και μια τετραετία τεχνικό των πρωταθλητών τη δυσαρέσκειά της, την ώρα που τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του «παίζουν» δυνατά.

Πρώτο και καλύτερο εκείνο του πρώην προπονητής της Δόξας και του Ερμή Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος Ισπανός, που έκανε το ξεκίνημα από την Κύπρο με Δόξα Κατωκοπιάς και Ερμή Αραδίππου, παραιτήθηκε αρχές Ιουλίου από τη Χάντερσφιλντ, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό των playoffs της Championship – όπου ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα ακόμα όνομα, αρκετά πιο γνωστό, είναι αυτό του Ρόμπερτ Ντε Τζέρμπι, που έφυγε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ μετά από έναν χρόνο λόγω της ρωσικής εισβολής και… κυκλοφορεί ελεύθερος, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Φότζια, Παλέρμο, Μπενεβέντο και Σασουόλο.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι φέρονται να έχουν πέσει και οι περιπτώσεις των Σλάβεν Μπίλιτς, Μαρθελίνο και Χοσέ Μπορδαλάς.

Την ίδια ώρα, υπαρκτό είναι το σενάριο να καθίσει στον πάγκο για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν οι μεταγραφές των Χουάνγκ και Λάιντνερ.