Ο Νιλ Λένον μίλησε στο OFC TV για το χθεσινό φιλικό απέναντι στη Χάποελ Χάιφα, το επίπεδο των προπονήσεων και την παρουσία των τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων:

Πρώτο φιλικό στην Κύπρο, πώς είδατε το παιχνίδι σήμερα;

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία καλή προπόνηση φυσικής κατάστασης και να φτάσουν οι παίκτες σε επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας ξανά. Χρησιμοποιήσαμε όλη την ομάδα, αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και δύο ομάδες. Μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο. Δυστυχώς ο Λοΐζος έχει έναν τραυματισμό και ελπίζουμε να μην είναι πολύ σοβαρός. Πέραν από αυτό η προπόνηση ήταν πολύ καλή. Είμαστε ακόμη λίγο «σκουριασμένοι» κάτι αναμενόμενο, ήθελα να είμαστε πιο έντονοι. Γενικά όμως είμαι με τη φυσική κατάσταση και την ποιότητα των παικτών.

Τώρα η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Πολωνία. Είστε ικανοποιημένος με το επίπεδο των προπονήσεων μέχρι τώρα;

Ναι, ήταν πολύ καλή η προετοιμασία στα ορεινά και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Η σεζόν δεν αρχίζει τώρα. Θα αγωνιστούμε σε ένα μήνα για το Σούπερ Καπ και ο ένας μήνας είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Περιμένω από όλους να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και την ποιότητα τους όσο προχωράμε. Μέχρι στιγμής η προετοιμασία πάει πολύ καλά.

Τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκαν από 45 λεπτά ο κάθε ένας. Είστε ικανοποιημένος από αυτούς;

Ναι, ο Μπράντον, ο Άνταμ, ο Νεμάνια και ο Μπρούνο. Ο Μπρούνο ήταν πολύ καλός. Ο Μπράντον έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Όλοι έδειξαν τα χαρακτηριστικά τους και θα έχουν μεγάλη συνεισφορά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτούς.

Έχουμε κάτι νεότερο για τις μεταγραφές;

Όχι αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε σε ορισμένες περιπτώσεις και ευελπιστούμε να έχουμε και άλλα νέα πρόσωπα μαζί μας μέχρι την έναρξη της σεζόν.