Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ ενάντια στη Μίντζιλαντ, στη Δανία, για τον β’ γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι δηλώσεις του:
«Θα προσπαθήσω να μιλήσω Αγγλικά αν και ξέρετε ότι τα Αγγλικά μου δεν είναι καλά. Πρώτα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ομάδα μας. Από εκεί και πέρα ξεκινώ με το ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στον να βρισκόμαστε εδώ στο Champions League και να προετοιμαζόμαστε για ένα τέτοιο αγώνα. Αύριο είναι ιστορική μέρα για την ομάδα, για όλους. Έχουμε έρθει με ένα συγκεκριμένο πλάνο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Αν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να φύγει ακόμη και με νίκη: «Ναι γιατί όχι, αν μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι επικίνδυνη ομάδα με πολύ ταλέντο όμως διαθέτουμε και εμείς καλούς ποδοσφαιριστές για να πάρουμε αποτέλεσμα».
Αν τον αγχώνει το ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι εκτός Ισπανίας: «Δεν έχω άγχος όμως είναι ιδιαίτερο για εμένα».
Για την κλήρωση της ομάδας με την Μπενφίκα, αν προκριθεί από τη Μίντζιλαντ: «Μας έχει φέρει μία κορυφαία ομάδα όπως η Μπενφίκα όμως δεν σκεφτόμαστε αυτό τώρα, σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια με Μίντιλαντ. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είναι δύσκολο αλλά είναι εφικτό».
Για το πόσο έτοιμη είναι η ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που έγινε, με την δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλω να δείξουμε την δουλειά που κάναμε, να την βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ξέρουμε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας και πιστεύουμε σε αυτούς».