Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για την επιστροφή των οργανωμένων:
«Υπάρχει σκοπιμότητα γι’ αυτό που έγινε χθες. Όλοι με σταματούσαν και με ρωτούσαν τι θα είναι αυτό που ετοιμάζαμε. Αυτό είχαμε σκοπό, να δώσουμε την πραγματική διάσταση της είδησης. Να διευκρινίσω ότι η απόφαση των οργανωμένων ήταν καθαρά δική τους και μέσα από τις δικές τους διαδικασίες. Απλά για να δώσουμε την διάσταση που έχει η επιστροφή τους, θελήσαμε από κοινού η ανακοίνωση να γίνει από τα επίσημα μέσα της ομάδας. Πρόκειται για την σημαντικότερη εξέλιξη στην ώθηση της ομάδας. Συμφωνήσαμε όλοι ότι χάθηκαν βαθμοί πέρσι γιατί έλειπε ο παλμός και το πάθος των οργανωμένων στο πέταλο. Θα έρθουν πίσω πεισμωμένοι για να την βοηθήσουν να επανέλθει εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Μετά και από αυτή την εξέλιξη θα αυξηθούν και τα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε ακόμα στις πρώτες ώρες, δεν έχει ακόμα αποτυπωθεί, αλλά τα διαρκείας της νότιας θα αυξηθούν κατακόρυφα τις επόμενες μέρες».

Για την προετοιμασία στις Πλάτρες: «Κλείνει μια εβδομάδα προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις καθημερινά ώστε να μπουν οι βάσεις γι’ αυτό που χτίζεται από τον κύριο Μίλανιτς. Είναι χρήσιμο αυτό το διάστημα γιατί μέσα από την δουλειά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο είτε ανάμεσα στους παίκτες, είτε γι’ αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής».

Για τα φιλικά στην Πολωνία: «Έχουν διευθετηθεί τα φιλικά. Στις 27 Ιουλίου θα παίξουμε με την Μακάμπι Πέτακ Τίκβα. στις 30 Ιουλίου θα εκμεταλλευτούμε και την παρουσία της Ομόνοιας στην Πολωνία και θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι και στις 3 Αυγούστου με την Ρατόμιακ Πολωνίας».

Για το θέμα Ουάρντα: «Αν ακολουθήσουμε το σύνολο των δημοσιευμάτων κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπήρξε επίσημη τοποθέτηση που ξεκαθάριζε το σκηνικό και αυτό ισχύει και σήμερα. Αναφέρομαι στην ανακοίνωση με τις ευχαριστίες προς τον ποδοσφαιριστή».

Για τις προσθήκες που έκανε η Ανόρθωση; «Έγιναν τρεις προσθήκες, δύο για το κέντρο της άμυνας και μια κίνηση στα άκρα της επίθεσης. Πλέον μπαίνουμε στην επόμενη φάση που αφορά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής».

Τι μπορείς να μας πεις περισσότερο για τις μεταγραφές που έγιναν;  «Χρειαζόταν να γίνουν προσθήκες εκεί. Στο πλάνο ήταν να αποκτηθεί αμυντικός που θα κάνει την διαφορά και αποκτήθηκαν τελικά δύο. Και οι δύο ήταν αρχηγοί σε Πάσος Φερέιρα και Εθνική Αρμενίας, είναι ηγετικές μορφές. Η περίπτωση Νινγκά δεν είναι η ίδια, αλλά ήρθε για να δώσει πράγματα στην ομάδα».

Είναι και ο κ. Πουλλαίδης στην Κύπρο, πως προχωράτε, θα γίνει κάποια υπέρβαση; «Αυτό που ισχύει και το είπε και ο ίδιος δημόσια είναι ότι το κριτήριο είναι το value for money. Αν δοθούν τα χρήματα τα παραπάνω θα δοθούν σε παίκτη που αξίζει και θα… παίξει για τα λεφτά του. Αν χρειαστεί να γίνει υπέρβαση για παίκτη που θα κάνει την διαφορά, η διοίκηση έχει την διάθεση να το κάνει».

Για τον Πόποβιτς: «Ο Πόποβιτς όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο είναι στις Πλάτρες και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν».