Για τον προγραμματισμό κι ότι αφορά τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τον προγραμματισμό: «Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν θα μας βοηθήσουν αφάνταστα και θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρυσι που αναδειχθήκαμε ποδοσφαιριστές. Θα μας δώσουν πάρα πολλές λύσεις. Ο κόσμος ενθουσιάζεται με κάτι το… θορυβώδες, του αρέσουν οι ηχηρές μεταγραφές. Η φιλοσοφία του Απόλλωνα είναι διαφορετική. Δεν έχει σχέση με χρήματα, είναι ο τρόπος που λειτουργεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν άσημοι και έγιναν τρανταχτά ονόματα. Δεν θα κάνουμε ηχηρές μεταγραφές αλλά αυτούς που θέλει ο κ. Τσόρνιγκερ».

-Για τον Κολ: «Η μεταγραφή του δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών μας από πέρυσι και τελικά ήταν στους ακρογωνιαίους λίθους, έγινε ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του κόσμου».

-Για την επόμενη κίνηση: «Η προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός ικανότατου κεντρικού αμυντικού. Θα ενισχυθούμε και με ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Β».

-Αν θα γίνει μεταγραφή για την επίθεση: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Ντιγκινί, τον Νταμπό, τον Πίττα, τον Γιάνγκα, τον Πινακά, μπορεί και ο Ονγκεντά αλλά και ο Ίντζια. Είμαστε πλήρεις. Προσπαθούμε για να πάρουμε έναν κεντρικό αμυντικό και παίκτες για τον κατάλογο Β».

-Για την απόκτηση κυπριακής υπηκοότητας από τον Ρομπέρζ: «Γίνεται μια προσπάθεια. Έχει προσφέρει πολλά στον Απόλλωνα, είναι ένας πραγματικός θρύλος. Είχε προτάσεις από Μπενεβέντο, Κλουζ κι από άλλες με μεγάλα συμβόλαια αλλά παρέμεινε στον Απόλλωνα. Ήθελε να μείνει και το απέδειξε. Αν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία δεν το γνωρίζω, είναι θέμα γραφειοκρατίας. Ο Ρομπέρζ το θέλει».

-Για τον Μαλεκκίδη: «Επενδύουμε πολλά σε αυτόν. Στάθηκε πολύ άτυχος».

-Για τα διαρκείας: «Είμαστε κοντά στις τρεις χιλιάδες».