Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport Fm για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυρία.
Αναλυτικά:
Για τη μεταγραφή των Φερέιρα και Ουάρντα: «Είναι κατανοητά κάποια πράγματα στον τρόπο που τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Ο Ουάρντα ήταν μαζί μας πέρσι, ήταν ο MVP του πρωταθλήματος, αγαπήθηκε από τον κόσμο. Είναι φυσιολογικό ο Ουάρντα να κλέβει τα πρωτοσέλιδα, όμως και ο Φερέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας και την Πάσος Φερέιρα. Φέραμε και τον Μπαϊσίνιο, τον Νινγκά και όλοι όσοι ήρθαν είναι επιλογές που μπορούν να κάνουν την ομάδα καλύτερη και αυξάνουν τις πιθανότητες ο στόχος να επιτευχθεί».
Για τα διαρκείας: «Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, περιμένουμε λίγο. Πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τα 1500 αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό νούμερο για τον κόσμο της Ανόρθωσης. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αριθμούς που έχουμε στόχο, αλλά σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί».
Για τον Ουάρντα: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ουάρντα θα είναι και του χρόνου ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει η κατάληξη και η κατάληξη ήταν η συμφωνία και η χειραψία με τον κ. Πουλλαΐδη.
Δουλεύουμε για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Πολωνία, αλλά σε κάθε σενάριο είμαστε έτοιμοι να διευθετήσουμε τα πάντα».
Πόσες μεταγραφές θα γίνουν ακόμα: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, θα γίνουν ακόμα κινήσεις. Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες στην επιθετική γραμμή αλλά είναι πιθανόν να προκύψουν κι’ άλλες προσθήκες».
Για Βερχόβετς και Πόποβιτς: «Είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας και συμμετέχουν στις προπονήσεις. Έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ αλλά σας λέω ότι είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας».