Όλα όσα είπε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του ενάντια στη Νέφτσι.
«Είναι πολύ σκληρό να βρω λέξεις για να μιλήσω μετά από  αυτό το ματς. Χάσαμε την πρόκριση από το πρώτο ματς όχι σήμερα αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στην Κύπρο. Ήταν πιο δύσκολο σήμερα αφού η Νέφτσι έπαιζε με τον κόσμο της. Δεχτήκαμε τα γκολ από χαζά λάθη. Ίσως επειδή δεν είχαμε αρκετή εμπειρία. Ακόμα και μετά την κόκκινη προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μαθήματα από αυτό. Το άσχημο είναι ότι πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο τώρα για να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Νέφτσι και καλή συνέχεια».
Για το πάθος των παικτών του (ερώτηση από Αζέρο): «Αν δεν έχετε συνηθίσει σε αυτό το ποδόσφαιρο είναι δικό σας θέμα. Αυτό είναι το δικό μας στυλ. Πάντα παίζουμε με το ίδιο πάθος. Τι να πούμε για το αγγλικό ποδόσφαιρο που είναι ακόμα πιο παθιασμένο. Ο Μπράουν παραδέχτηκε ότι έκανε ένα λάθος αλλά οκ, αυτό είναι το στυλ της ομάδας μας».
Ήταν καθοριστική η ευκαιρία του Γιαμπλόνσκι στο πρώτο ματς; «Ναι ήταν καθοριστική αλλά δεν ήταν μόνο εκείνη . Είχαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες. αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Γι’ αυτό μίλησα για εμπειρία».
Για ποιους λόγους ήρθε ο αποκλεισμός;  «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Είχαμε δύο ματς. Στο πρώτο ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση και πήραμε άνετη νίκη. Ίσως οι παίκτες θεώρησαν μέσα τους ότι θα είναι το ίδιο εύκολο το εκτός έδρας ματς. Δεν μπορώ να ξέρω. Ίσως να είναι αυτό».