Όπως ενημέρωσε στα social media, ο Νίκος Κωνσταντίνου αποχωρεί από τα διοικητικά της Δόξας.

«Αγαπητοί Κατωκοπίτες και φίλοι της ΔΟΞΑΣ
Μετά από 15 συνεχόμενα χρόνια στα διοικητικά του Σωματείου της ΔΟΞΑΣ θεωρώ πως ότι μπορούσα να προσφέρω το έχω προσφέρει. Από σήμερα, για προσωπικούς αλλά κυρίως επαγγελματικούς λόγους, έχω υποβάλει και γραπτώς την παραίτηση μου από τη ΔΟΞΑ.
Για αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας της παραίτησης μου ή συσχετισμό της με τις δημόσιες αντιπαραθέσεις που παρατηρούνται σας ενημερώνω ότι η παραίτηση ανακοινώθηκε δημόσια στη Γενική Συνέλευση που έγινε στις 20.6.2022
Αναφορικά με τις δημόσιες ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ για το γήπεδο συνεχίζω να πιστεύω ότι μόνο ζημιά προκαλούν.
Όποιος διαφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί το Σωματείο προσφέρεται πεδίο δόξης λαμπρόν. Οι διαφωνούντες αντί να κριτικάρουν εκ του μακρόθεν και εκ του ασφαλούς τους προτρέπω να αναμειχθούν στα διοικητικά του Σωματείου και να αλλάξουν ότι θεωρούν λάθος.
Ήταν πάντα θέση μου ότι η ΔΟΞΑ δεν ανήκει σε κανένα από τα άτομα που κατά καιρούς υπηρέτησαν στο Συμβούλιο της. Η ΔΟΞΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑ και αυτήν εκπροσωπεί.
Ταυτόχρονα πιστεύω ότι το σωματείο δεν προσφέρεται για δημόσιες πολιτικές η άλλες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό αντί της άγονης κριτικής εισηγούμαι την παραγωγική εμπλοκή στα διοικητικά του σωματείου».