Μαζεμένα μεταγραφικά νέα (ξανά) στο ΑΠΟΕΛ. Τόσο ο Ντάνι Μπλουμ που ήρθε στην Κύπρο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, όσο ο Lasha Dvali  ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται την Τετάρτη να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Σωφρόνη Αυγουστή έχει καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και από την στιγμή που τα τελευταία νέα αποκτήματα θα επιβεβαιώσουν την αξία τους στο γήπεδο, τότε αναμένεται να ανεβάσουν την ποιότητα του νέου ΑΠΟΕΛ.
Λογικά, οι δύο ποδοσφαιριστές, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία έρχεται στην Κύπρο, ο Λούκας Βιγιαφάνες ώστε να ενταχθεί από την Παρασκευή στις προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη το βράδυ θα πάει στο ΓΣΠ για να πάρει πρώτη γεύση της ομάδας αλλά και του κόσμου στη ρεβάνς με την Μπότεφ.
Θυμίζουμε επίσης την ένταξη στο ρόστερ και του Γκεόργκι Κοσταντίνοφ με τις τελευταίες τέσσερις προσθήκες να σημαίνουν πολλά για τη συνέχεια.
Παράλληλα, μεταγραφή -επένδυση και προοπτικής έγεται ότι  είναι ο 20χρονος ακραίος επιθετικός από την Πορτογαλία, ο Ράφαελ Μορέιρα που θα εγγραφεί στον κατάλογο Β.Αυτό που προέχει όμως, είναι να καταφέρει η ομάδα να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις και να νικήσει την Πέμπτη το βράδυ την Μπότεφ, ώστε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία με καλύτερη προοπτική αφού με την πάροδο του χρόνου θα ενσωματωθούν και οι νέες μεταγραφές.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Σωφρόνης για τη ρεβάνς της Πέμπτης. Πολύ πιθανόν να πάρει θέση βασικού ο Φεράρι αριστερά στην άμυνα, παρά την καλή απόδοση του Γουίλερ στη Σόφια.
Έτοιμος και ο Καρώ για να είναι ο παρτενέρ του Κρέσπο, έτοιμος και ο Ντογκαλά. Ίσως επίσης και ο Μαρκίνιος να είναι στην 11άδα.
Εκτός ο Λούκας Σόουζα και στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Ντάλσιο  μαζί με τους Σαρφό και Νταουσβίλι.
Οι εκτιμήσεις γύρω από τον αριθμό των φιλάθλων που θα στηρίξουν την ομάδα είναι γύρω στις 12 χιλιάδες.