Ήταν 7 Ιουνίου, όταν ο Αμρ Ουάρντα προχωρούσε στην ανάρτηση «δεν είμαστε τόσο μακριά», φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Πέρασαν 24 μέρες, ωστόσο μόνο κοντά στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι ο Αιγύπτιος.
Και δεν εννοούμε τη συναισθηματική πλευρά της… ιστορίας, αλλά την καθαρά επαγγελματική. Όπως πρέπει δηλαδή να αντιμετωπίζεται η κάθε περίπτωση, εν έτει 2022. Ακόμη και τα (ελάχιστα) παραδείγματα που υπάρχουν στον πλανήτη που αφορούν μία στενότερη σύνδεση από την ψυχρή επαγγελματική, επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τον… κανόνα.
Μόνο τυχαία δεν ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της Ανόρθωσης για τις αναρτήσεις του Ουάρντα, που καταδεικνύουν και την ενόχληση που υπάρχει γι’ αυτές, στα ενδότερα της ομάδας.
«Εμείς δεν  συζητάμε στο επίπεδο story στο Instagram. Πρέπει να γίνει συζήτηση στο πρακτικό επίπεδο και όταν θα γίνει αυτό θα μπορούμε να μιλήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά. Το δίκιο του βουνό!
Ο Ουάρντα το ψάχνει για άλλες πολιτείες, αλλά ταυτοχρόνως θέλει να αφήσει ανοικτή την πόρτα της Ανόρθωσης. Η πιο σωστά, το ψάχνει για αλλού, γνωρίζοντας ήδη ότι η κυανόλευκη πόρτα είναι ανοικτή. Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου…

Ανδρέας Βεντούρης