Ο Κύπριος επιθετικός Γιάννης Χατζηβασίλης ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με την Καρμιώτισσα με την οποία ανέβηκε σαν πρωταθλητής στην α’ κατηγορία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για την προσπάθεια της Εθνικής με το Κόσοβο: «Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά επιτέλους πρέπει να κάνουμε κάτι»

Μπορεί αν χτυπήσει τους αντιπάλους στον όμιλο: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα φόβητρο από τους αντιπάλους. Πάντα θα είμαστε το αουτσάιντερ όταν είμαστε η Κύπρος αλλά στην έδρα μας πρέπει κάποια παιχνίδια να τα παίρνουμε αν θέλουμε να παίρνουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Υπάρχει το υλικό και δεν ξέρω που τα χαλάμε».

Δεν κέντρισες το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού προπονητή: «Για να μην είμαι στην κλήση μάλλον όχι. Έκανα πολύ καλή χρονιά αλλά είναι δύσκολο να κληθεί ποδοσφαιριστής από την β’ κατηγορία»

Έκανες πολύ καλή σεζόν: «Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν στις επιλογές αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να κληθεί στην Εθνική ομάδα».

Θα παραμείνεις στην Καρμιώτισσα; «Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Υπάρχει το ενδιαφέρον και από την ομάδα μου και από άλλες ομάδες. Επίσημη πρόταση δεν μου έγινε να μείνω αλλά μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον ν παραμείνω. Υπάρχει μια καθυστέρηση για να ξεκαθαρίσει το θέμα Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή».

-«Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και θα δούμε».

Για τον επενδυτή στην Καρμιώτισσα: «Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Επέδειξε το ενδιαφέρον και είπε ότι θα βάλει αρκετά λεφτά».