Απέραντη θλίψη για τον Φάμπιο Μικαρέλι. O εκ των συνεργατών του Μάρκο Τζαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια, έχασε τον έναν από τους δύο δίδυμους γιους του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Σαμουέλε, ο αδερφός του και δύο φίλοι του γυρνούσαν μέσα σε ένα Fiat 500 από ένα πάρτι αποφοίτησης, όταν για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη σε ένα δέντρο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο Σαμουέλε, που ήταν συνοδηγός, να πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο, με τους γιατρούς να φτάνουν γρήγορα στο σημείο αλλά να μην καταφέρνουν να του σώσουν τη ζωή.
Το δυστύχημα που συνέβη μεταξύ Πόντι και Τορόνε, στο Καμερίνο, δεν στοίχισε τη ζωή στους άλλους επιβαίνοντες, ωστόσο άφησε άλλους με λιγότερα και άλλους με περισσότερα τραύματα.
Ο Σαμουέλε έγραφε τραγούδια παρέα με τον αδερφό του, ενώ έπαιζε και σε ομάδα τοπικού επιπέδου της Ιταλίας ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, στα 21 του χρόνια έχασε τη ζωή του, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του.