Από την ιστοσελίδα μας μάθατε πρώτοι για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Ζοάο Πέδρο Καμάτσο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Είναι μια περίπτωση που απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους με τον 27χρόνο Πορτογάλο να δέχεται πρόταση αλλά και «ψηστήρι» από τον Σίλας για να έρθει στην Κύπρο. Τα πράγματα πάνε καλά όπως φαίνεται και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να γίνει το deal.

Ο Σίλας θέλει να προσθέσει ποιοτικά φτερά στην ομάδα, και την ΑΕΛ να αγωνίζεται πολύ από τις δύο πλευρές. Η περίπτωση του Καμάτσο μοιάζει ιδανική για να ταιριάξει στα θέλω και τις απαιτήσεις του Σίλας για την νέα ΑΕΛ. Διαθέτει αυτό που λέμε, το πακέτο, και για αυτό θέλουν να τον φέρουν στην Λεμεσό.

  • Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως σαν δεξί εξτρέμ αλλά μπορεί να το κάνει και από την απέναντι πλευρά. Έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και από τα αριστερά με την ίδια ευχέρεια. Ο Σίλας τον ξέρει πάρα πολύ καλά από την Πορτογαλία και εκτιμάει τις ικανότητες του και σίγουρα η ικανότητα να παίζει σε δύο τουλάχιστον θέσεις εκτιμάτε ιδιαίτερα
  • Δεδομένα μπορεί να σκοράρει. Αν και δεν είναι καθαρός επιθετικός εντούτοις ο Καμάτσο βρίσκει συχνά δίχτυα και βοηθάει στο σκοράρισμα της ομάδας του. φέτος μάλιστα έκανε και προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος με τα 8 που πέτυχε με την φανέλα της Νασιονάλ.
  • Μπορεί να μοιράσει και ασσίστ καθώς διαθέτει την ικανότητα να πασάρει και να ετοιμάσει γκολ για τους συμπαίκτες του.
  • Ως κλασσικό εξτρέμ δεν φοβάται να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός και να ντριμπλάρει τον αντίπαλο. Αν του δοθεί ο χώρος θα βουτήξει και μέσα στην αντίπαλο περιοχή για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Στα υπόλοιπα μέτωπα αρκετά είναι τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την ΑΕΛ να μην επιβεβαιώνει στο παρών στάδιο κάποιο από αυτά. Είναι λογικό ότι γίνονται εργασίες στο κομμάτι ενίσχυσης ενώ η ΑΕΛ δεδομένα έχει υπογραμμένα συμβόλαια με ποδοσφαιριστές τα οποία θα ανακοινωθούν από εβδομάδας.  Οι Μακρής και Μπάστος ίσως να είναι από τους πρώτους που θα ανακοινωθούν ενώ έχουν πάρει σειρά και άλλοι σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ