Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ισπανό αριστερό μπακ Χουάνκαρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο Χουανκάρ θα παραμείνει στο τριφύλλι για άλλα δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον 32χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό για άλλα δύο χρόνια, δίνοντας επίσημη μορφή στη μεταξύ τους συμφωνία.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός διατήρησε στο δυναμικό του τον βασικό αριστερό μπακ του και ο Ισπανός πήρε την αύξηση των απολαβών του συν μπόνους επίτευξης στόχων που επιθυμούσε. Συνολικά θα αμείβεται με 440.000 ευρώ ετησίως, εφόσον φυσικά εκπληρωθούν όλοι οι όροι του deal.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή απλώς Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αμυντικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως το 2024.
Ο Χουάνκαρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει δύο γκολ».

Η προετοιμασία των πρασίνων

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ενημέρωση όσον αφορά στην προετοιμασία του για τη σεζόν 2023-23: “Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γεώργιος Καλαφάτης».
Στις 26 Ιουνίου και μέχρι την 1η Ιουλίου ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα βρίσκεται στο Πήλιο της Μαγνησίας για να ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του. Το δεύτερο στάδιο θα γίνει στο Walchsee, Tirol της Αυστρίας από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου και θα δοθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια (θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών).
Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, έχοντας φυσικά ως ορίζοντα το πρώτο αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League στις 4 Αυγούστου” αναφέρει η ανακοίνωση.