Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του σωματείου της Ανόρθωσης καθώς επικυρώθηκε το νέο δ.σ. στην Γενική Συνέλευση.
Το νέο δ.σ. του σωματείου είναι το ακόλουθο:
Πρόεδρος: Ευγένιος Χαμπουλλάς
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αδάμος (Μάκης) Κόντος
Αντιπροέδροι: Σάββας Κουμή, Ανδρέας Παπαλλής, Χρίστος Καράς, Νικόλας Κάρουλλας
Οικονομικός Σύμβουλος: Χρίστος Σαββίδης
Εκτελεστικός Σύμβουλος / Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Νεοφύτου
Μέλη: Ιάκωβος Βορκάς, Ανδρέας Χατζηλουκάς, Στέφανος Στεφάνου, Γιώργος Βούβακος, Μάκης Χαραλάμπους, Νίκος Νικολάου.

Μετά την ανάληψη της προεδρίας ο Ευγένιος Χαμπουλλάς δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι συγκινημένος και νιώθω μεγάλη τιμή. Έχω τιμήσει θέσεις σε ημικρατικούς, πέρασα και από τη Βουλή, όμως με έδιωξαν ως… ακατάλληλο, αλλά αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή. Σας υπόσχομαι ότι θα συμπορευτώ ακόμα και με αυτούς που είχαν ερωτηματικά για μένα.

Η απόφαση μου δεν συνδέεται επειδή ένιωσα πίκρα για την αποχώρηση μου από την εταιρεία. Καμία σχέση. Μπήκα στην εταιρεία γιατί γνώριζα ότι ενδεχόμενη διοικητική κατάρρευση της εταιρείας, θα ήταν καταστροφική για τον σύλλογο. Γι΄ αυτό ανέλαβα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε την εταιρεία ως αντίπαλο. Σωματείο και εταιρεία έχουν βίους παράλληλους. Πάει καλά η εταιρεία; Πάει και το Σωματείο. Και το αντίθετο. Αυτή η σχέση πλέον να αρχίσει να μπαίνει σε σωστές και εφαρμόσιμες βάσεις. Αυτό θα επιδιώξουμε και θα το πετύχουμε. Γνωρίζω ότι υπάρχει η διάθεση και από πλευράς εταιρείας, υπάρχει και η απαίτηση πλέον και από την πλευρά τη δική μας.

Ο λόγος που συνεχίζω στο σωματείο, είναι επειδή είχα ένα απωθημένο όταν το 2003 με τον Κυριάκο Θεοχάρους, όταν καταφέραμε να αποσπάσουμε τις υπογραφές για το γήπεδο. Η αγορά της γης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Ανόρθωσης στην προσφυγιά.

Δεν επαναπαύομαι. Υπάρχει δάνειο ενός εκατομμυρίου. Ο πρώτος στόχος πέραν των τμημάτων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων, είναι να ενεργοποιήσω την κτηματική εταιρεία για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση και να διασφαλίσουμε για πάντα τον σύλλογο».