Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (14/6), με την προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2022/23 να ξεκινάει με κάθε επισημότητα.
Απόντας από την πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Θυμίζουμε πως εκ των αρχηγών και ένας από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Το επόμενο διάστημα θα γίνει μία συνάντηση, ώστε να αποφασιστεί ποιο θα είναι το μέλλον του.
Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού δεν συμμετείχαν επίσης οι Μάριος Βρουσάι και Λαλά, όπως και οι δανεικοί Σεμέδο, Πέπε και Λοβέρα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τους ερυθρόλευκους.


Στον Ρέντη δεν παρουσιάστηκαν επιπλέον οι διεθνείς Μασούρας, Μπουχαλάκης, Τζολάκης, Σουρλής, Κίτσος, Βοΐλης, Αγκιμπού Καμαρά, Κανέ, Ρέαμπτσουκ, Βάτσλικ, Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου και Κωστή.
Απεναντίας μέρος σ’ αυτήν έλαβαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της β’ ομάδας, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά, όπως και οι Αραμπί, Βαλμπουενά, που βρίσκονται κοντά στην επέκταση του συμβολαίου τους.