Για όλα όσα αφορούν τη Δόξα μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ανδρονίκου στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικά:
«Υπάρχει ένας αριθμός παικτών από τα πέρσι. Κρατήσαμε τον κορμό. Γνωρίζω το ρόστερ και είμαι ικανοποιημένος. Στην ομάδα υπάρχει ο πρόεδρος που έχει αρκετές όπως και ο Λούκας Χατζηλούκας που είναι τεχνικός διευθυντής. Δεν θέλει να ξανακάνει τον προπονητή. Προσπαθούμε και οι τρεις να φέρουμε παίκτες στην ομάδα».
Για τον Σισκόφσκι και αν θα παραχωρηθεί στη Λετονική Λιεπάγια: «Είναι πολύ κοντά. Δεν έχω ενημέρωση το τι έγινε χθες και σήμερα διότι απουσίαζα στο εξωτερικό. Θα πάμε για άλλον τερματοφύλακα από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση. Δεν βρήκαμε ακόμα αντικαταστάτη του. Είναι η πιο σημαντική θέση στην ομάδα αυτή του τερματοφύλακα για εμένα. Είναι τα πάντα».
Για τον Βρίκκη: «Έχει υπογράψει και θεωρώ ότι είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί στο πρωτάθλημα μας, αλλά και να επωφεληθούμε εμείς με έναν καλό ποδοσφαιριστή. Τον γνωρίζω αρκετά καλά. Έπαιζε ως ακραίος επιθετικός στην Κύπρο, αλλά στην Ιταλία ήταν και ως φουλ μπακ».
Για τον Χάρη Κυριάκου: «Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί. Την υπόθεση χειρίζεται ο πρόεδρος αλλά είναι ελεύθερος. Θα ήθελα να παραμείνει ο Χάρης αλλά θα δούμε τι θα γίνει».
Για τις μεταγραφές: «Πήραμε Μάρκο Χαραλάμπους, Κούρο, Χατζηπασχάλη, Καμαρά. Ο πρόεδρος μου λέει να κάνω υπομονή γιατί τώρα μένουν ελεύθεροι οι καλές παίκτες».
Για το νέο γήπεδο: «Θα είναι ένα έξτρα όπλο σε σχέση με το Μακάρειο, διότι η περιοχή εκεί υπάρχουν οπαδοί της ομάδας μας. Επίσης όταν δεν παίζουν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια υποστηρίζουν τη Δόξα και έρχονται στο γήπεδο».
Ο στόχος της Δόξας:  «Ο στόχος είναι να παίζει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Έχουμε έναν άνθρωπο, που είναι ο κ. Καραβίδας που παλεύει σχεδόν μόνος του, για να μην αδικήσω κάποιους άλλους ι οποίοι επίσης δουλεύουν για την ομάδα.»