Επιστρέφει Κύπρο ο Άρης (ποιοι μένουν Λετονία)
ΑΡΗΣ

Επιστρέφει Κύπρο ο Άρης (ποιοι μένουν Λετονία)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη στην Λετονία. Η επίσημη ενημέρωση για το σημερινό φιλικό και για το πότε επιστρέφει η αποστολή στην Κύπρο:

«Με νίκη στο φιλικό με την Στάνσκε ομάδα 2ης κατηγορίας της χώρας, αποχαιρετά τη Λετονία η αποστολή του ΑΡΗ η οποία αύριο Πέμπτη επιστρέφει στην Κύπρο.
Ο κ. Σπιλέφσκι χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες με συνολικά 24 ποδοσφαιριστές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε διαφορετικός τακτικός σχηματισμός και η ομάδα δε μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 45λεπτο.
Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν καλός, επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου, γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να είχε πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα.
Όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτού του είδους τα φιλικά παιχνίδια, ο προπονητής θα κρατήσει τα θετικά και θα δουλέψει στα αρνητικά στοιχεία τα οποία εντόπισε, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της εικόνας της ομάδας.
Την Πέμπτη το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής θα επιστρέψει στην Κύπρο και τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία για το δεύτερο στάδιο της βασικής προετοιμασίας.
Οκτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι για διάφορους λόγους ενσωματώθηκαν αργότερα στην αποστολή της ομάδας στη Λετονία, θα παραμείνουν στη χώρα της Βαλτικής για προπονήσεις και θα ταξιδέψουν απευθείας στη Σλοβενία στις 4 Ιουλίου».

Related posts