Η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς έναντι 45-50 εκατ. ευρώ το φετινό καλοκαίρι, με την Τσέλσι να μπαίνει στο κυνήγι του Βραζιλιάνου επιθετικού, την ίδια ώρα που οι Τότεναμ, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζουν την περίπτωσή του.
Η έλευση των Έρλινγκ Χάαλαντ και Χούλιαν Αλβάρες στην Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την αποχώρηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς το φετινό καλοκαίρι. Οι «πολίτες» αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές τους απαιτήσεις που ανέρχονται στα 45-50 εκατ. ευρώ.
Στο κόλπο για την απόκτηση του ταλαντούχου στράικερ βρίσκονται τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Τότεναμ, ενώ δημοσιεύματα στο Νησί κάνουν λόγο για συνομιλίες της Άρσεναλ με τον ατζέντη του παίκτη.
Ωστόσο, ο ανταγωνισμός αυξήθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς όπως αναφέρει η «Marca», η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να μπει στην μάχη για  τον παίκτη. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση του κλαμπ στον νέο ιδιοκτήτη, Τοντ Μπόελι.