Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, έλειψε αφάνταστα από την Ανόρθωση στη ρεβάνς με την Ομόνοια, όμως, με την Πάφος FC ο Ελλαδίτης θα δηλώσει παρών.
Η λογική λέει ότι ο Τιμούρ Κεστπάγια θα επαναφέρει τον 35χρονο Ελλαδίτη στην ενδεκάδα, και μένει να δούμε σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιήσει ο Γεωργιανός τεχνικός.
Αν ο προπονητής της Κυρίας επιλέξει να παίξει με τον Λάζαρο σε ρόλο 10αριού, τότε μπροστά του, στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Νοβόντι. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ο Χριστοδουλόπουλος προτιμηθεί για κεντρικός επιθετικός, τότε ο Βερχόβετς θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Αρτυματάς που και αυτός επιστρέφει (οι τρεις τους ήταν τιμωρημένοι με την Ομόνοια).
Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Παρασκευής (6/5) δεν έφερε κάτι απρόοπτο, ενώ η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το ματς με την Πάφος FC θα συνεχιστεί και το Σαββατοκυρίακο με μία πρωινή και μια απογευματινή προπόνηση. Στην αναμέτρηση της Δευτέρας, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Αμπαρτζουμιάν αλλά και ο τραυματίας Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολοι παραμένουν Ρουσιάς- Ρισβάνης.

Θράσος Δημητρίου