Ο Στέφαν Τσέποβιτς ολοκλήρωσε την φετινή χρονιά με 13 τέρματα στο ενεργητικό του, έχοντας αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια με την ομάδα συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Σέρβος έβρισκε γκολ ανά τρία παιχνίδια, στατιστικό που τον έφερε στην πρώτη θέση των σκόρερ της ΑΕΛ για για τη σεζόν που μας πέρασε. Ο 32χρονος, άρχισε… φουριόζος τη χρονιά, με 5 γκολ σε ισάριθμα ματς. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού είχε ένα διάστημα… ανομβρίας. Στο τελευταίο στάδιο, του… μαραθώνιου, ο Τσέποβιτς  βρήκε ξανά ρυθμό και κατάφερε με το γκολ του κόντρα στον Εθνικό Άχνας να φτάσει στα 10 στο πρωτάθλημα, (έχει και τρία στην Ευρώπη), συμπληρώνοντας έτσι διψήφιο αριθμό τερμάτων για τέταρτη φορά στην καριέρα του.
Με τα 13 τέρματα που πέτυχε ο Σέρβος, ισοφάρισε την τρίτη καλύτερη του χρονιά σε σκοράρισμα. Η καλύτερη του χρονιά παραμένει με διαφορά η περίοδος 2013/14 με 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί η χρονιά 2012/13 σε Παρτιζάν και Άστοτ έχοντας 15 γκολ συνολικά. Ίδιο αριθμό τερμάτων (13) είχε πετύχει και την χρονιά 2011/12 στην Χάποελ Άκκο. Με λίγα λόγια η τριετία 2012/14 ήταν η πιο παραγωγική στην καριέρα ξεκινώντας από τα 13 γκολ της χρονιά 2011/12. Τα ίδια γκολ πέτυχε και φέτος, λέτε να έχει και συνέχεια ο Σέρβος;
Η απάντηση θα δοθεί στο αν θα είναι και τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ. Η πληροφόρηση προς το παρών είναι ότι μένει στην ομάδα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2023.

Αριστείδου Μιχαήλ