Φάνηκε από την στιγμή που αποχωρούσαν από το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μετά την πρόκριση επί της Ανόρθωσης ότι Λέζιακς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και αποδεικνύεται ότι όντως δέχθηκε ένα χτύπημα που τον θέτει νοκ-άουτ από το παιχνίδι με την ΑΕΛ το Σάββατο.
Βέβαια η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει το πλάνο του Λένον ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν θα τον χρησιμοποιούσε μιας και πάει για να αλλάξει εκ νέου ολόκληρη την 11άδα αλλά όπως και το κάνουμε προκύπτει μια ανησυχία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, εξάλλου έβγαλε κανονικά τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση αλλά θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για κάποιες μέρες.
Η ουσία είναι να είναι πανέτοιμος ενόψει του τελικού του Κυπέλλου και η αλήθεια είναι ότι δεν τίθεται θέμα να μην προλάβει λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού.
Μέχρι τότε  μεσολαβεί ένα 20ήμερο και ο Τσέχος ο οποίος είναι από τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και έμπειρους από τέτοια ματς θα είναι ένας εξ΄ αυτών που θα ηγηθούν της προσπάθειας για να κλείσει η σεζόν με ένα τρόπαιο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, η 11άδα δεν θα μοιάζει σε καμιά περίπτωση με αυτήν που είδαμε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Ανόρθωση. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Λένον να αλλάξει και τους έντεκα ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα.
Πέραν από τον Λέζιακς δεν υπολογίζει ούτε και ο τιμωρημένος Έκτορ Γιούστε.