Πρώτη προπόνηση για το σπουδαίο ματς με τον Απόλλωνα για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, με τα ευχάριστα αγωνιστικά νέα, λόγω της συμμετοχής του Γκεόργκι Κβιλιτάια αλλά και της ετοιμότητας των Καρώ-Ντογκαλά που μεγαλώνουν το βάθος των επιλογών του προπονητή.
Πριν την προπόνηση της Τρίτης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος όχι απλά τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη αλλά τους παρότρυνε να το πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν νικητές από το Τσίρειο.
Ο διοικητικός ηγέτης, έστειλε με τον τρόπο του σαφή μηνύματα, θυμίζοντας σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ότι μπορεί να χάθηκε η ευκαιρία στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ, αλλά είναι ενώπιον τους μία ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία, τη οποία μπορούν να αξιοποιήσουν.
Στη συνέχεια, έγινε η προπόνηση σε πολύ καλό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να είναι αποφασισμένοι για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό και να φύγουν νικητές από την αναμέτρηση της Κυριακής.
Δίπλα στην ομάδα τους, θα είναι και 900 φίλοι του ΑΠΟΕΛ που αναμένεται να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια που αναλογούν για το μεγάλο ματς, το οποίο θα παρακολουθήσουν από την Ανατολική κερκίδα.