Στην… αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης για την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Χόρχε Σίλας, βρίσκονται οι οπαδοί της ΑΕΛ. Σήμερα το μεσημέρι, έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο και τον νέο προπονητή. Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία και έμεινε μόνο η ανακοίνωση. Αυτή, όμως, δεν αναμένεται να εκδοθεί, πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.
Ο Σίλας γνωρίζει το ρόστερ και όταν αναλάβει και επίσημα θα διαμορφώσει το μεταγραφικό του πλάνο. Ο 45χρονος, με το που θα πιάσει δουλειά θααλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα, αφού θα προχωρήσει σε μεγάλο ξεκαθάρισμα. Είναι φανερό πως η «νέα» ΑΕΛ, θα χρειαστεί ουσιαστική και μεγάλη ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και οι μεταγραφές αναμένεται να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, δίνουν την Παρασκευή (20/5-19:00), το τελευταίο τους ματς για το φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Εθνικό Άχνας και θέλουν να κλείσουν με νίκη την κακή χρονιά που είχαν, με τον Σάββα Παντελίδη, να δίνει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς.
Εντωμεταξύ άσχημη εντύπωση έχουν αφήσει οι τελευταίες δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή, και το γεγονός ότι επέλεξε να δώσει κάποιες λεπτομέρειες προς τα έξω από τι είχαν πει με την διοίκηση της ομάδας. Εν ολίγοις, ο 57χρονος, επέλεξε να αφήσει υπονοούμενα για το ότι δεν του ζητήθηκε να συνεχίσει κάτι που άλλαξε και την στάση του κόσμου απέναντι του. Στην ΑΕΛ, επιλέγουν να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα και να τραβήξει η κάθε πλευρά το δρόμο της με το φινάλε της σεζόν.

Αριστείδου Μιχαήλ