Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, για όλα τα θέματα που αφορούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τα πόδια της ομάδας του.
Οι τοποθετήσεις του:
Αρχικό σχόλιο: «Από εδώ και πέρα κάθε νίκη έχει τη δική της σημασία. Πάμε στη Λάρνακα έχοντας μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτή είναι η νίκη. Δίχως ίχνος υπεροψίας. Αντίθετα, ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ. Μετά τον αποκλεισμό της από το κύπελλο θα είναι σαν πληγωμένο θηρίο. Αλλά, έτσι όπως έχουν τα δεδομένα, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη».
Για το ότι η 5η θέση δεν προσφέρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Θα ήταν ένα μαξιλαράκι η 5η θέση, αλλά ποτέ δεν είχαμε επαναπαυτεί. Θα ήταν πιο εύκολο το έργο μας αφού μια ομάδα θα έμενε εκτός Ευρώπης. Πλέον, όμως, ξέρουμε ότι τα πάντα περνάνε από τα δικά μας χέρια. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν, παρά μόνο από τις δικές μας δυνάμεις».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι για το ματς με την ΑΕΚ. Δεδομένα εκτός οι Βανά Άλβες, Μουσούντα, οι δύο τιμωρημένοι Καζού και Μόργκαν. Ρονκάλια, Παπαστυλιανού και Κβάσιουκ είναι αμφίβολοι. Υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και θα δούμε πως θα πάνε. Ο Σικόρσκι φαίνεται ότι προλαβαίνει. Αυτό δείχνουν οι ενδείξεις. Χρειαζόμαστε αγιασμό είναι η αλήθεια. Σίλντενφελντ και Σλόγκαρ μάλλον θα είναι και αυτοί στη διάθεση του προπονητή».