Πλέον άρχισαν για τα καλά να μετρούν αντίστροφα στην Ομόνοια για το πιο μεγάλο παιχνίδι της χρονιά, τον τελικό Κυπέλλου. Το πιο μεγάλο καθώς διακυβεύεται ένα τρόπαιο και μια θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Τι άλλα κίνητρα να θέλει κάποιος όταν γνωρίζει ότι θα κατακτήσει αυτά τα δύο με νίκη επί του Εθνικού και για τον λόγο αυτό είναι όλοι αποφασισμένοι στο «πράσινο στρατόπεδο» να πανηγυρίσουν και να βγάλουν ξανά τον κόσμο τους στους δρόμους.
Απομένει μία προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία, αυτή της Τρίτης και πιθανότατα μέσα από αυτήν θα βγει οριστικά το πλάνο.
Λέμε οριστικά καθώς για την ώρα «παίζεται» μια θέση που έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λέζιακς νιώθει πολύ καλύτερα, ανέβασε στροφές τις τελευταίες μέρες και θα είναι σίγουρα στην αποστολή, ενώ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται και στην 11άδα. Τα δεδομένα πλέον είναι με το μέρος του. Αν ο κόουτς Λένον κρίνει ότι ο Τσέχος δεν είναι απόλυτα έτοιμος τότε θα πάει με άλλη επιλογή αριστερά.
Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις είναι λίγο-πολύ «καπαρωμένες».
Αυτές θα τις πάρουν εκτός απροόπτου οι Φαμπιάνο, Λανγκ, Γιούστε, Σέχου, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Παπουλής, Λοίζου, Λοβέρα και Μάταβς.
Τις δικές τους πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού πέραν από τον Κίκο (αν δεν είναι έτοιμος ο Λέζιακς) συγκεντρώνουν και οι Μποτεάκ και Τσέποβιτς.