Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και τον επαναληπτικό με τον Εθνικό, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το ματς στο ΓΣΠ: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια και δεν έχουμε παράπονο. Δείξαμε παλμό, βγάλαμε χαρακτήρα. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις, μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο επιζητήσαμε το γκολ. Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Ικανοποιημένοι από την παρουσία και την προσωπικότητα που βγάλαμε στο γήπεδο, όχι όμως από το αποτέλεσμα».

Για τον πρόεδρο: «Ήταν εκεί, παρακολούθησε την ομάδα και χειροκρότησε την προσπάθεια. Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Ελπίζουμε να συμβεί. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε τις εξελίξεις. Όλοι μας περιμένουμε να μεταπειστεί και να επιστρέψει, δεν υπάρχει κανένα άλλο πλάνο. Καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό, να συνεχίσει η ομάδα σε διπλό ταμπλό».

Για τη ρεβάνς με τον Εθνικό: «Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη με το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε στο ΓΣΠ ότι είναι εδώ, να παλέψει. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από το 100% για να κάνουμε την ανατροπή. Αν παρουσιαστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, μπορούμε για την ανατροπή. Έδωσαν υπόσχεση οι παίκτες».

Για τον κόσμο: «Οι χίλιοι που ήρθαν στο ΓΣΠ στήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος. Να το πιστέψει, να έρθει να μας στηρίξει για να τα καταφέρουμε. Θα πάμε στο πέταλο, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να πάρουμε την ανατολική, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τον Εθνικό».