Έντονος ήταν ο πρόεδρος του σωματείου του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, μιλώντας για το νέο γήπεδο της Λεμεσού.
«Θεωρούμε ότι θα είναι έτοιμο στις 25 Αυγούστου, αλλά προέκυψαν κι άλλα θέματα. Έχουν τεθεί θέματα στην επιτροπή της Βουλής. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το γήπεδο έγινε με μίσθωση στα σωματεία για 99 χρόνια. Είπαμε εξαρχής ότι θέλουμε να βοηθηθούμε, να πάρουμε δάνειο και να κάνουμε το γήπεδο από μόνοι μας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καλή του θέληση, είπε ότι το γήπεδο θα γίνει από την πολιτεία.
Λένε ότι το γήπεδο είναι σκάνδαλο, ότι το ενοίκιο πρέπει να είναι στο ένα εκατομμύριο, μιλάνε για το όνομα του γηπέδου, αυτά όλα πρέπει να σταματήσουν. Γίνεται ένα γήπεδο-στολίδι, τα έξοδα θα αναλαμβάνουν τα τρία σωματεία και θα είναι υπεύθυνο. Θέλουμε ένα βιώσιμο γήπεδο που δεν θα καταντήσει Μακάρειο! Να πληρώνουμε ένα ενοίκιο, αλλά όχι τα ποσά που ακούγονται! Υπάρχει παραπληροφόρηση, ή παραπλάνηση ή σκοπιμότητα. Αν υπάρχει κάτι παράνομο ή παράτυπο, να αναληφθούν οι ευθύνες απ’ αυτούς που πρέπει, όχι να πυροβολούνται οι τρεις ομάδες της Λεμεσού. Δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι οικονομικά, παρά μόνο ένα σύγχρονο γήπεδο».

-Για το αν έγινε πρόταση σε Αρτυματά: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα, επιβεβαιώνουμε μόνο για όσους υπογράφουν στον Άρη. Είμαστε κοντά σε κάποιους ποδοσφαιριστές, τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

-Για τον Στεπίνσκι: «Είναι σε στάδιο αποθεραπείας. Υπάρχει ρήτρα αγοράς που είναι πολύ ψηλή για τα κυπριακά δεδομένα. Καμία κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να τον αποκτήσει. Ανήκει στην Ελλάς Βερόνα. Θα μας ενδιέφερε μέσα σε λογικά πλαίσια».

-Για τον Πηλέα: «Όταν θα υπογράψει ο ποδοσφαιριστής, θα ανακοινωθεί».