«Ξέρουμε την κατάσταση και δεν μπορείς να πεις πολλά μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ναι συναντήθηκα με τον πρόεδρο. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και καταλάβαμε την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα και δεν είναι ανάγκη να λέμε μεγάλα λόγια τώρα». Απομονώσαμε αυτή τη δήλωση του Νταβίντ Μπαντία, η οποία «χωρίζεται» σε τέσσερα μέρη.

  • Η απογοήτευση ήταν τόσο μεγάλη, που δεν είχαν κάτι να πουν.
  • Ο αποκλεισμός δεν χωνεύτηκε ακόμη. Και ούτε πρόκειται να γίνει σύντομα αυτό…
  • Τα λόγια τέτοιες ώρες, περισσεύουν. Πλέον «μιλάνε» οι πράξεις.
  • Όλοι αντιλαμβάνονται, πως δεν χωρούν άλλες απώλειες και πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις στα ματς που σε «πλήγωσαν», παρά μόνο, για να μάθεις από τα λάθη σου και να βελτιώνεσαι. Αυτό ισχύει στην περίπτωση της ΑΕΚ. Για να πετύχει τον στόχο της, δεν χωράει κανένα περιθώριο λάθους από εδώ και πέρα. Πρέπει, οπωσδήποτε να νικήσει και τα τρία εναπομείναντα ματς για να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών, και κάνοντας τη…. σούμα  στο τέλος θα δει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται (είτε Τσάμπιονς Λιγκ, είτε Κόνφερενς Λιγκ).

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Στο ματς με τον Άρη στην «Αρένα», δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Εγλλέζου, ο τιμωρημένος με απευθείας κόκκινη κάρτα Τάντι, αλλά και ο Ροσάλες που αποχώρησε με πρόβλημα. Ο Μάμας, θα δηλώσει κανονικά το παρών του και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Θράσος Δημητρίου