Επίσημα προπονητής της Τσουκαρίτσκι ο Ντούσαν Κέρκεζ, όπως ανακοινώθηκε από την σέρβική ομάδα.
«Ο Ντούσαν Κέρκεζ, είναι ο νέος επικεφαλής προπονητής της Τσουκαρίτσκι. Υπέγραψε και επίσημα συμβόλαιο. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Τα πρώτα συγχαρητήρια του έστειλαν ο αθλητικός διευθυντής της Cukaricki, Vladimir Matijasevic, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής, Goran Grkinic.
«Πιστεύω ότι πήραμε έναν προπονητή που θα πετύχει τις φιλοδοξίες του συλλόγου, και είναι γνωστό ποιες είναι οι προσδοκίες. Παράλληλα, κρατήσαμε τον κορμό της ομάδας, τους σημαντικότερους παίκτες, κάναμε αρκετές σπουδαίες μεταγραφές. Είναι στο χέρι μας τώρα να ασχοληθούμε με τη μεταβατική περίοδο και τις ενισχύσεις, όλα σε συμφωνία με το έμπειρο επιτελείο. Μας περιμένει μια απαιτητική σεζόν, με πολλές προκλήσεις», δήλωσε ο Ματιάσεβιτς, κατά την υπογραφή του συμβολαίου του Ντούσαν Κέρκεζ και του βοηθού του, Χρήστου Παντελή.
«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Σερβία, η δουλειά στη Τσουκαρίτσκι είναι η πρώτη ομάδα που θα προπονήσω στη χώρα μου. Συμπληρώσαμε το επιτελείο μας, τώρα έχουμε μεγάλη δουλειά μπροστά μας, ανυπομονούμε για τις προκλήσεις τη νέα σεζόν. Θα συγκεντρωθούμε στις 7 Ιουνίου στο γήπεδό μας, μετά από εννέα μέρες θα ταξιδέψουμε για τη Σλοβενία, όπου η ομάδα θα κάνει προετοιμασία στο Μπλεντ.
Επιμείναμε σε πιο δυνατούς αντιπάλους, θεωρώντας ότι έχουμε υποχρεώσεις και στα προκριματικά για το Conference League και δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στην Ευρώπη. Πριν από τα ματς στη διεθνή σκηνή θα έχουμε υποχρεώσεις στη Super League, η έναρξη της σεζόν θα έχει μεγάλη σημασία για όλους μας», είπε από την πλευρά του ο Κέρκεζ.