Η ΑΕΚ πήρε περίπου 1300 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι. Παρά την προσπάθεια της διοίκησης να της δοθεί η ανατολική εξέδρα, το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ομάδα της Άχνας κι ως εκ τούτου, ο κόσμος της θα πάρει θέση στο νότιο πέταλο.
Οτιδήποτε άλλο πέραν από sold out σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ, θα είναι αποτυχία. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Έστω κι ένα εισιτήριο να μείνει απούλητο, θα πρόκειται για μία μεγάλη αποτυχία. Ότι επιπλέον κι αν ειπωθεί απ’ τον οποιονδήποτε, θα είναι περιττό. Εάν δεν εξαντληθούν όλα, αδίκως συζητάμε. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη φετινή σεζόν τον κόσμο της.
Η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου έχει εκτοξευθεί στα ύψη, αλλά το Δασάκι είναι ένα τέταρτο δρόμος. Κανένα θέμα προς συζήτηση λοιπόν. Όλα τα υπόλοιπα, είναι δευτερεύουσας σημασίας.
Η ΑΕΚ παίζει την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου. Έχει το μειονέκτημα της ήττας με 2-1 στον πρώτο αγώνα. Χρειάζεται μίνιμουμ δύο γκολ. Το δικό της πλεονέκτημα σ’ αυτό το παιχνίδι (θα πρέπει να) είναι ο κόσμος της.
Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία το θέμα του προέδρου, ο Ρόκα, ο Μπαντία, ο ένας, ο άλλος, ο δίπλα. Αυτά από την… Πέμπτη. Στο Δασάκι η ΑΕΚ έχει ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σκοπό. Για τα υπόλοιπα, έχει (έχουμε) χρόνο…

Ανδρέας Βεντούρης