Την άποψή του για το ΑΠΟΕΛ και για τα αίτια της μη εξασφάλισης της 2ης θέσης που θα οδηγούσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέθεσε ο πρόεδρος των παλαιμάχων της ομάδας της Λευκωσίας, Πετράκης Χατζηθωμά μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Πρώτο σχόλιο: «Δεν έδειχνε καμία προσπάθεια ομάδας που επιδιώκει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έβγαλε καθόλου πάθος, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα αλλά δεν είχε κάποιο στόχο. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους κι ας μην παρεξηγηθώ. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε, δεν ταιριάζει στο ΑΠΟΕΛ. Είναι πιο κάτω από τα επίπεδα μιας ομάδας όπως το ΑΠΟΕΛ. Δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί, αλλά γενικώς η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Μεσοεπιθετικά έχουμε μονάδες. Ήρθαν παίκτες με μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν έδωσαν αυτά που περιμέναμε. Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να βιαζόμαστε».

Για τη σεζόν: «Με τα τόσα προβλήματα τραυματισμών, την ποιότητα των παικτών και όσα είπα πριν, είναι επιτυχία που τερματίσαμε στην 3η θέση και θα συμμετάσχουμε στο Europa Conference League».

Για τις ευθύνες: «Σίγουρα φέρει ευθύνη κι ο προπονητής, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Σωφρόνης έκανε πολύ καλή δουλειά, έστω αν έκανε και κάποια λάθη.  Για μένα, περισσότερο φταίει η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχει στην ομάδα».

Τι πρέπει να αλλάξει: «Πρέπει να γίνουν αρκετές μεταγραφές αν θέλουμε να δούμε ένα ΑΠΟΕΛ που αρμόζει στην ιστορία του. Σε όλες τις γραμμές».