Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια.
Η αρχική τοποθέτηση: «Πάντα υπάρχει ένταση, όποτε παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ. Έχει όσα χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο για μας. Ξεκινήσαμε χαλαρά, όμως μετά ισορροπήσαμε και σκοράραμε. Δυστυχώς, μας ισοφάρισαν πολύ γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα σε μια φάση χωρίς σκέψη. Με δέκα παίκτες κάναμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε για τη νίκη. Μένει ένα παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε για να κάνουμε το καθήκον μας».
Τι γεύση αφήνει το 1-1; «Μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν ήμασταν πιο ομαδικοί, να πάρουμε τη νίκη. Σε άλλες περιπτώσεις, η ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ εκτός, θα ήταν καλή για μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για την ένταση που έκανε λόγο: «Πάντα υπάρχει ένταση. Το ΑΠΟΕΛ έφερε πολύ κόσμο στο γήπεδο και αυτό είναι καλό. Εμείς θέλουμε τους φίλαθλους στα γήπεδα».
Θα είναι επιτυχία για την Ανόρθωση, η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου; «Ακόμη μαθηματικά έχει τις πιθανότητες η Ανόρθωση για τη 2η θέση. Με το να βγούμε Ευρώπη, θα είναι επιτυχημένη χρονιά. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, είμαστε εδώ, ακόμα έχουμε πιθανότητες για τη 2η θέση. Αν υπάρχει μια ομάδα που αδικήθηκε είναι η Ανόρθωση που δεν πήρε όσα άξιζε στον αγωνιστικό χώρο».
Για τον τελευταίο αγώνα: «Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδα για να πάρουμε το μίνιμουμ από αυτά που κάναμε αυτή τη χρονιά. Δικαιούμασταν πολύ περισσότερα».