Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
Αρχικά: «Όποιος θέλει να μπορεί να μπει online να πάρει το εισιτήριο του και να έρθει στον αγώνα. Σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία, αλλά, δεν ξέρω τι ώρα θα ανοίξει το σύστημα».
Πώς πάρθηκε αυτή η απόφαση για τη Νότια κερκίδα; «Ο πρόεδρος είχε πει ότι δεν θα αφήσει κάθισμα κενό. Ο τελικός είναι γιορτή. Είναι μια χαρά για εμάς. Κάτι που έχουμε να το ζήσουμε 20 χρόνια. Έτσι θέλουμε να το ζήσει και ο κόσμος, σαν μια γιορτή».
Για το αν θα δώσει εισιτήρια στην Ομόνοια για τη Δυτική, ο Εθνικός Άχνας: «Όχι, στη Δυτική δεν θα δώσουμε εισιτήρια στην Ομόνοια. Θα είναι μόνο για τους οπαδούς μας. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα πρέπει να αποταθεί στα γραφεία για να πάρουν εισιτήρια μας, αλλά δεν θα δίνονται εισιτήρια για τους οπαδούς της Ομόνοιας στη Δυτική».
Για την ανακοίνωση: «Θα είναι ενημέρωση για όποιο θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο. Να κάνει υπομονή ο κόσμος. Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να ανοίξει θα ανοίξει η Νότια, θα γίνει. Εντός των επόμενων ωρών θα βγει και η ανακοίνωση».
Για το ματς με την ΑΕΛ και τον τελικό: «Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε ματς και με την ΑΕΛ. Είναι μια τελική πρόβα πριν τον τελικό. Δεν είμαι ο προπονητής της ομάδας, δεν ξέρω πως θα το χειριστώ. Θεωρώ πως θα πάρουν αρκετό χρόνο ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ. Για εμάς το μυαλό μας, είναι στην Τετάρτη. Δεν υπάρχει καμία πίεση στους ποδοσφαιριστές, θα πάμε να το απολαύσουμε και μακάρι να κατακτήσουμε τον τίτλο».