Η Λειψία διέλυσε με 4-0 την Άουγκσμπουργκ κι έπιασε τετράδα, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε.
Κούνησε σεντόνι η Λειψία, που κέρδισε με 4-0 την Άουγκσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε το κάζο της Φράιμπουργκ κι έπιασε τετράδα. Στην έδρα της Αρμίνια αγωνίζονται την τελευταία αγωνιστική οι «ταύροι».
Στο 6ο λεπτό ο Μουκιελέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σίλβα πλάσαρε από το ύψος της περιοχής αλλά ο Γκίκιεβιτς έσωσε και στο 40’ οι κόντρες ευνόησαν τον Αντρέ Σίλβα κι εκείνος με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Οι «ταύροι» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ ο Μουκιελέ έκανε πανέμορφη ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Ενκουνκού από κοντά πλάσαρε για το 2-0. Μάλιστα στο 57’ σε φάση καρμπόν ο Μουκιελέ έβγαλε  την ασίστ και ο Ενκουνκού έγραψε το 3-0 ενώ στο 65’ η Λειψία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με το πέναλτι του Φόρζμπεργκ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι (87’ Τσάουνερ), Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Χένρικς, Μουκιελέ, Φόρζμπεργκ (71’ Σομποσλάι), Καμπλ, Λάιμερ (75’ Άνταμς), Ενκουνκού (78’ Όλμο), Αντρέ Σίλβα (71’ Πόουλσεν)

ΑΟΥΓΚΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Πέντερσεν (80’ Ζέκιρι), Ουντουοκάι, Όξφορντ, Γρουέθο (46’ Μάιερ), Καλιγκιούρι (80’ Γκάμνι), Ντορς, Γκρέγκοριτς, Νιντερλέχνερ, Γκίντερ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ