Τις επίμαχες φάσεις από του επαναληπτικού ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση ανέλυσε στον Super Sport fm 104.0 ο καθηγητής διαιτησίας Γιαννάκης Κυπριανίδης.
Για την αποβολή του Γιούστε: «Δεν κάνει προσπάθεια να τραβήξει το πόδι του και χτυπά τον παίκτη. Είχε δύναμη γιατί έπεσε τάκλιν. Για εμένα ήταν κόκκινη κάρτα και σωστά την έβγαλε. Μπορεί να είναι σκληρό για το παιχνίδι αλλά είναι από τις αποβολές που δεν μπορούσε να την αποφύγει».
Για την κίτρινη του Πόποβιτς και στο κατά πόσον ο διαιτητής θα μπορούσε να του δείξει κόκκινη: «Στο 10ο λεπτό έκανε ο Πόποβιτς ένα ριψοκίνδυνο φάουλ. Πήγε… σαν ψαλίδι στα πόδια του αντιπάλου, δεν πήγε με τις τάπες. Ήταν μια γεμάτη κίτρινη κάρτα. Θα ήταν υπερβολική η κόκκινη. Αν είχε κίτρινη θα έπαιρνε κόκκινη. Ήταν στα όρια κίτρινης με κόκκινη αλλά δεν θα διαφωνήσω με τον διαιτητή που έβγαλε κίτρινη».
Για άλλες φάσεις: «Στο 28’ και στο 61’ είδαμε τους παίκτες της Ομόνοιας να ζητούν πέναλτι για χέρια αλλά από τις επαναληπτικές προβολές είδαμε ότι στην μια περίπτωση ο ένας απέκρουσε με το κεφάλι και ο άλλος με το σώμα. Συμφώνησε και ο VARίστας που είδε ξανά τις φάσεις. Τον περίμενε ο διαιτητής και αυτό φάνηκε».